Ziyech looft 'goede vent' Ten Hag: "Je kunt zeker met hem lachen" (VIDEO)

Hamik Ziyech is heel blij met de samenwerking met Ajax-trainer Erik ten Hag. De band tussen de middenvelder van Ajax en zijn trainer zou volgens De Telegraaf niet geweldig zijn, maar Ziyech laat in gesprek met FOX Sports weten dat het wel goed zit tussen de twee. Hij looft de tactische kwaliteiten van de oefenmeester. 

"Hij is iemand die wel een goede visie heeft als het gaat om voetbal", zegt Ziyech, die Ten Hag de ideale trainer voor Ajax noemt. "Op de trainingen is hij heel aanwezig. Als het iemand beter maakt, dan is dat goed. Als trainer moet je aanwezig zijn, zeker bij trainingen waar het op momenten niet scherp is. Tactisch is hij heel sterk. Het is een trainer die altijd met voetbal bezig is."

Ziyech heeft naar eigen zeggen een goede band met Ten Hag. "Je kunt zeker met hem lachen en dat geldt ook voor de anderen die in de technische staf zitten. Met Erik ten Hag kun je lachen. Vergeleken met mij heeft hij misschien een hele andere humor, maar als je die humor eenmaal begrijpt, dan is hij een goede vent."