Feyenoord haakt af voor transfervrije spelers Skov en Miranchuk

In de dagen na het sluiten van de transfermarkt overwoog Feyenoord om de selectie alsnog te versterken met twee transfervrije spelers: Robert Skov en Anton Miranchuk. Ondanks serieuze interesse besloot de club uiteindelijk om geen van beide spelers aan te trekken, vooral door twijfels over hun inzetbaarheid en andere belangrijke overwegingen.

De 28-jarige Deen Skov speelde de laatste jaren als linkerwingback bij Hoffenheim, maar had eerder als rechtsbuiten zijn naam gevestigd bij FC Kopenhagen. Feyenoord, dat juist op zoek was naar een versterking op de rechterflank, twijfelde echter aan zijn geschiktheid omdat hij die positie al drie jaar niet meer bekleedde. Toen Skov onderweg bleek naar Union Berlin, trok Feyenoord zich terug.

Ook Anton Miranchuk, een Russische international, was in beeld. Zijn beperkte restwaarde, hoge financiële eisen en de morele bezwaren rondom de oorlog in Oekraïne deden Feyenoord echter besluiten af te haken. De 28-jarige middenvelder koos uiteindelijk voor een overstap naar FC Sion in Zwitserland.

Transferzomer Feyenoord onder de loep: wat verdiende het deze periode?

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers