Slecht nieuws voor Bosz: 'Sterkhouders nog niet zeker van meespelen'

PSV neemt het komend weekend op tegen FC Twente en weet nog altijd niet of Joey Veerman en Noa Lang fit genoeg zijn om mee te kunnen speler. De vleugelaanvaller raakte geblesseerd in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam en is al een tijdje afwezig, terwijl de Volendammer op bezoek bij Gibraltar vroegtijdig gewisseld werd.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad in aanloop naar de kraker in De Grolsch Veste. Wat betreft Veerman lijkt het allemaal op tijd goed te komen, maar de Brabanders houden vooralsnog een 'slag om de arm'. De andere internationals zijn nagenoeg ongeschonden door de interlandperiode gekomen en hebben zich donderdag 'gewoon' bij de groepstraining gemeld. De technische staf van PSV wacht op de reactie van het lichaam van Veerman en gaat daarna beslissen of hij kan spelen in Enschede.

Ook voor Lang ziet het er goed uit, maar een basisplaats lijkt vooralsnog te vroeg voor de smaakmaker. 'Ondertussen gaat het ook goed met het herstel van Noa Lang', schrijft het medium. Daarnaast hebben Mauro Junior en Armando Obispo geprofiteerd van de interlandbreak en zijn zij met veel minuten in afgewerkte oefenwedstrijden ook weer toegevoegd aan de wedstrijdselectie van Bosz. Scheidrechter Allard Lindhout zal de wedstrijd zaterdagavond leiden.