Bosz over toekomst als (club)trainer: "Ik denk dat ik na PSV stop"

PSV kan zomaar eens de laatste trainersklus van Peter Bosz zijn. De zestigjarige oefenmeester stelt in gesprek met PSV TV dat het na zijn dienstverband in Eindhoven mooi is geweest, al zet hij de deur voor één klus nog op een kier.

"Ik denk dat ik hierna stop", antwoordt Bosz op een vraag over zijn uiteindelijke doel als trainer. "Dat denk ik serieus. Dan is het toch mooi geweest. Dan wil ik naar palmbomen gaan kijken en dan wil ik gaan genieten. Ik geniet nu ook, maar ik ben wel altijd onderweg. Dat doe ik al meer dan 45 jaar".

"Ik weet het niet hè, dus moet het eigenlijk ook niet zeggen", krabbelt de voormalig coach van onder meer Ajax, Borussia Dortmund en Olympique Lyon vervolgens enigszins terug. "Ik zie het wel. Ik heb niet zoiets van: hierna wil ik nog naar de Premier League of iets dergelijks".

Mocht het Nederlands elftal op zijn pad komen, dan maakt Bosz daar een uitzondering voor. "Dat lijkt me geweldig, maar dat weet je niet. Dat moet ook passen en dan moet je ook maar net geen club hebben. Maar ik vind het nu wel prima zo".