Kijk: Donny van de Beek scoort voor ManU en praat over zijn toekomst

Donny van de Beek vertrok in 2020 voor 40 miljoen van Ajax naar Manchester United. Vanmiddag maakte hij een prachtig doelpunt, maar of dit genoeg is voor een nieuwe kans bij ManU is de vraag.

Donny van de Beek scoort heerlijk doelpunt

In een oefenduel tegen Olympique Lyon beleefde Donny van de Beek een emotioneel moment. Na revalidatie van een zware knieblessure scoorde hij een prachtig doelpunt. Kijk maar... (tekst gaat verder na het filmpje).

De emotionele ontlading was hartverwarmend. Maar de vraag is of het niet 'too little too late' was.

Donny van de Beek mag weg bij Manchester United 

Na de wedstrijd liet Van De Beek in interviews met de Engelse pers namelijk weten dat hij weg mag bij ManU. Ook vertelde hij dat er nog niets zeker is, maar dat hij volgend seizoen meer speeltijd wil. Of de club uit Manchester alleen wil verkopen of ook wil verhuren is de vraag, evenals een eventuele vraagprijs. Wel zien we dat het doorgaans betrouwbare transfermarkt.nl zijn huidige marktwaarde op EUR 13 miljoen schat. Dit is fors minder dan de 44 miljoen euro die de site ten tijde van de transfer noteerde.

Nu dit bekend is moeten we direct weer terugdenken aan het gerucht eerder deze transferperiode waarin Van De Beek op een pikante manier terug zou komen naar de Eredivisie.