'Feyenoord wijzigt koers en is bereid mee te werken aan transfer sterkhouder'

Feyenoord heeft zich bedacht en gaat een andere koers varen komende zomer. De Rotterdammers waren in eerste instantie namelijk niet van plan om Luis Sinisterra en/of Orkun Kökcü te laten vertrekken, maar het vertrek van die Turkse middenvelder is nu wél bespreekbaar.

De interesse in de aanvallende middenvelder is dusdanig groot dat het onmogelijk lijkt om hem te behouden. Dat melden Dennis van Eersel en Sinclair Bischop in de FC Rijnmond Podcast, waarin de clubwatcher en journalist de laatste ontwikkelingen met elkaar doornemen. De spelmaker van Feyenoord staat op het lijstje van West Ham United, RB Leipzig, AS Roma, Sevilla en Leeds United. 

Hij mag vertrekken, maar dan moet er wel een acceptabel aanbod komen. Dat betekent dat de Stadionclub er alles aan gaat doen om de Colombiaanse buitenspeler te behouden én ook Marcos Senesi moet volgend seizoen in De Kuip blijven. De centrale verdediger mag enkel en alleen vertrekken als zijn nieuwe club bereid is om het huidige transferrecord te verbreken. Die voorwaarde is ook van toepassing bij Sinisterra.