Feyenoord onthult derde tenue in samenwerking met BANLIEUE

Feyenoord heeft het langverwachte derde tenue gepresenteerd voor het seizoen 2024-2025, ontwikkeld in samenwerking met het Rotterdamse lifestylemerk BANLIEUE. In de vorm van een gave video onthulde de club het iconische tenue.

Derde tenue Feyenoord 2024/25

Het ontwerp van het nieuwe tenue is geïnspireerd op het iconische groen-witte uitshirt van Feyenoord uit het seizoen 2003-2004. Dit shirt werd in 2020 door supporters verkozen tot het mooiste uitshirt in de clubgeschiedenis. 

Een opvallend kenmerk van het derde tenue is het nieuwe Castore x BANLIEUE-logo, dat duidelijk zichtbaar zal zijn op het shirt. Dit logo staat symbool voor de samenwerking tussen de twee merken en benadrukt de verbinding tussen sport en lifestyle. Het logo zal op alle shirts staan, behalve in de Champions League, waar andere regels van toepassing zijn.

(Tekst gaat verder onder de video)

Fans hoeven niet lang te wachten om het nieuwe tenue aan te schaffen. Per 25 september is het derde tenue beschikbaar, waardoor supporters direct in de nieuwe stijl kunnen lopen en hun steun voor de club kunnen tonen. Het uitshirt van Feyenoord in 2024/2025 werd ook al gepresenteerd met ludieke video.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers