Nederlandse media lovend over Feyenoord-uitblinker na klinkende zege op FC Luzern

Feyenoord rekende donderdag op zeer overtuigende wijze af met FC Luzern (3-0), nadat het in Zwitserland al met dezelfde cijfers had gewonnen. Na afloop zijn de Nederlandse kranten vol lof over de ploeg van Arne Slot. Alireza Jahanbakhsh, die twee keer scoorde, krijgt in het bijzonder de complimenten.

De Telegraaf is vol lof over de van Brighton gekomen aanvaller: "Europese avonden worden in De Kuip vaak voorzien van een dosis magie. Daar heeft Alireza Jahanbakhsh tegen FC Luzern met twee superieure goals ook voor gezorgd en dat geeft hem nu al veel krediet bij Het Legioen. Twee panna's, haarscherpe passes en voorzetten en vooral die kanonskogels vlak langs de binnenkant van eerst de rechter- en toen de linkerpaal."

Het Algemeen Dagblad durft zelfs al een vergelijking te maken met Graziano Pellè: "Even is het alsof Graziano Pellè plots weer voet heeft gezet op Rotterdamse bodem. Feyenoord – FC Luzern nadert de rust als één man het knetterende applaus van het Legioen zich dankbaar laat welgevallen. Onder zijn donker gekapte coupe draagt hij een baard en wie niet beter zou weten, zou vermoeden dat hij zo van een filmset komt lopen."

Bekijk hier de samenvatting van het duel

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Alles over Feyenoord - FC Luzern (Conference League)’

Arne Slot geeft update over blessure Alireza Jahanbaksh voor #wilfey

Feyenoord-spelers vieren overwinning tegen FC Luzern met publiek, debutanten gaan voorop

VIDEO GOAL: Feyenoord - FC Luzern 3-0 (Luis Sinisterra)

VIDEO GOAL: Feyenoord - FC Luzern 2-0 (Alireza Jahanbakhsh)

Fans genieten van Feyenoord tijdens duel tegen Luzern: "Er groeit duidelijk iets"

VIDEO GOAL: Feyenoord - FC Luzern 1-0 (Alireza Jahanbakhsh)

Opstelling Feyenoord tegen FC Luzern