Profiel: alles over Feyenoord-target Kamil Piątkowski

Feyenoord is na de blessure van sterkhouder Gernot Trauner op zoek naar defensieve versterking. Daarbij lijkt de club te zijn uitgekomen bij Kamil Piątkowski. De Poolse verdediger staat momenteel onder contract bij Red Bull Salzburg. Feyenoord zou hem in eerste instantie willen huren van de Oostenrijkse club. 

Piątkowski maakte in 2021 de overstap van Raków Częstochowa naar Die Roten Bullen. In Oostenrijk kwam hij in twee jaar tijd maar vijftien keer in actie en ook dit jaar lijkt hij met drie gespeelde wedstrijden in de Bundesliga niet in de plannen voor te komen van trainer Matthias Jaissle. Wel moet worden gezegd dat de verdediger het huidige seizoen begon met een valse start. Spierproblemen zorgden ervoor dat hij in de eerste twee maanden van de competitie niet in actie kon komen. Een fitte Piątkowski hoefde vervolgens ook in de Champions League, waar zijn ploeg derde werd in de poule achter Chelsea en AC Milan, niet te rekenen op speelminuten. Daarnaast kwam de 22-jarige verdediger driemaal uit voor de nationale ploeg. 

De Rotterdammers willen Piątkowski in eerste instantie huren en hopen daarbij ook op een optie tot koop. De 1.91 meter lange mandekker lijkt de perfecte vervanging van Trauner, die er nog maanden uitligt. Bij Feyenoord kan hij samen komen te spelen met zijn landgenoot Sebastian Szymański. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl