FC Volendam-verdediger Micky van de Ven reageert op 'Ajax-interesse'

De kans is groot dat Micky van de Ven bezig is aan zijn laatste wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. De 20-jarige centrumverdediger wordt in verband gebracht met grote clubs als AS Monaco, maar een transfer naar de Eredivisie ziet hij ook wel zitten. In gesprek met NH Sport reageert de Nederlander op de vermeende interesse van Ajax.

Van FC Volendam naar Ajax

 "Ik wil natuurlijk wel spelen, dat is mijn ambitie, maar de kans is wel aanwezig dat ik na dit seizoen vertrek bij FC Volendam ja. Ajax? Ajax is een fantastische club. Sowieso is spelen in de Eredivisie een droom, zou heel mooi zijn om daar te spelen."

Debuut Van de Ven in betaald voetbal

Op 4 oktober 2019 debuteerde Van de Ven in de Eerste Divisie bij FC Volendam dat destijds op bezoek ging bij Jong PSV. “In de rust riep de trainer dat ik warm moest lopen. Ik voelde direct spanning. Toen ik daadwerkelijk het veld betrad, was ik nerveus, maar bij mijn eerste balcontact verdween alles. Pas na het laatste uitsignaal komt het besef wat er allemaal is gebeurd. Dan loop ik naar mijn ouders, vriendin van mijn vader, oma van moeders kant, zus, zwager en beste vriend. Zij zijn er altijd,” vertelde Van de Ven aan Voetbaljournaal.  

Actiebeeld: Lassina Traore (Jong Ajax) in duel met Micky van de Ven van FC Volendam