Gaat Ajax volgend jaar zo spelen? Opstelling van de Amsterdammers in 2021/2022?

Ajax heeft met Remko Pasveer de eerste versterking voor volgend seizoen binnen, maar dat betekent niet dat de Amsterdammers klaar zijn op de transfermarkt. Als we de media mogen geloven, gaat Ajax zich komende zomer flink roeren. De belangrijkste transfertargets van Ajax op een rij…

1) Owen Wijndal

Marc Overmars, technisch directeur van Ajax, gaat een drukke zomer tegemoet. Zo is er veel interesse vanuit verschillende landen voor linksback Nicolás Tagliafico. Leeds United en Juventus worden als serieuze opties genoemd voor de 28-jarige Argentijn. Door de grote interesse voor Tagliafico valt de naam van Owen Wijndal als serieuze opvolger voor de linksbackpositie. Is hij de gedroomde opvolger van Tagliafico?

2) Davinson Sánchez

Volgens Engelse Express zou Ajax interesse hebben om Davinson Sánchez terug te halen naar de Johan Cruijff ArenA. De Colombiaanse centrumverdediger heeft tot op heden niet weten te overtuigen bij Tottenham Hotspur. Sánchez werd in 2016 verkocht door Ajax aan Spurs voor zo'n ruim 40 miljoen euro.

3) Mohamed Ihattaren

Mohamed Ihattaren heeft na dit seizoen nog maar een 1-jarig contract over. Wilt PSV nog iets aan Ihattaren verdienen, dan zal de jonge middenvelder deze zomer verkocht moeten worden. Ajax wilt inspelen op de problematische verstandshouding tussen Ihattaren en trainer Roger Schmidt. Mocht het Overmars lukken om Ihattaren in te lijven, dan deelt Ajax een mokerslag uit richting PSV. Ihattaren stond namelijk jaren lang te boek als het grootste talent uit de jeugdopleiding van de Eindhovenaren. Vertrekt hij nu naar Ajax?

Wordt dit het Ajax van volgend seizoen?

Feyenoord-doelman vertrekt