Gaat Ajax volgend jaar zo spelen? Opstelling van de Amsterdammers in 2021/2022?

Ajax heeft met Remko Pasveer de eerste versterking voor volgend seizoen binnen, maar dat betekent niet dat de Amsterdammers klaar zijn op de transfermarkt. Als we de media mogen geloven, gaat Ajax zich komende zomer flink roeren. De belangrijkste transfertargets van Ajax op een rij…

1) Owen Wijndal

Marc Overmars, technisch directeur van Ajax, gaat een drukke zomer tegemoet. Zo is er veel interesse vanuit verschillende landen voor linksback Nicolás Tagliafico. Leeds United en Juventus worden als serieuze opties genoemd voor de 28-jarige Argentijn. Door de grote interesse voor Tagliafico valt de naam van Owen Wijndal als serieuze opvolger voor de linksbackpositie. Is hij de gedroomde opvolger van Tagliafico?

2) Davinson Sánchez

Volgens Engelse Express zou Ajax interesse hebben om Davinson Sánchez terug te halen naar de Johan Cruijff ArenA. De Colombiaanse centrumverdediger heeft tot op heden niet weten te overtuigen bij Tottenham Hotspur. Sánchez werd in 2016 verkocht door Ajax aan Spurs voor zo'n ruim 40 miljoen euro.

3) Mohamed Ihattaren

Mohamed Ihattaren heeft na dit seizoen nog maar een 1-jarig contract over. Wilt PSV nog iets aan Ihattaren verdienen, dan zal de jonge middenvelder deze zomer verkocht moeten worden. Ajax wilt inspelen op de problematische verstandshouding tussen Ihattaren en trainer Roger Schmidt. Mocht het Overmars lukken om Ihattaren in te lijven, dan deelt Ajax een mokerslag uit richting PSV. Ihattaren stond namelijk jaren lang te boek als het grootste talent uit de jeugdopleiding van de Eindhovenaren. Vertrekt hij nu naar Ajax?

Wordt dit het Ajax van volgend seizoen?

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl