Slecht nieuws voor PSV: Bella-Kotchap mogelijk onder het mes, Lang wekenlang uit roulatie

PSV moet het voorlopig zonder sterspeler Noa Lang en verdediger Armel Bella-Kotchap stellen, zo meldt Voetbal International. De aanvaller kampt met een blessure aan zijn hamstring, die hij opliep in de uitwedstrijd tegen Sparta, terwijl de Duitse verdediger een kwetsuur heeft aan zijn schouder.

In het geval van Lang willen de Brabanders geen risico nemen en hebben daardoor afgesproken dat zij geen haast hebben bij zijn terugkeer. Hij lijkt er voorlopig uit te liggen en tot de komende interlandperiode, die 18 november start, niet te spelen in het rood en wit van PSV. Hij én Bella-Kotchap zijn niet van de partij in de topper tegen Ajax.

De verdediger, die gehuurd wordt van Southampton, liep zijn blessure op tijdens een training in aanloop naar het treffen met Fortuna Sittard. In zijn geval is het nog onbekend over de manier waarop hij gaat herstellen, omdat momenteel een operatie in overweging wordt genomen. Dat betekent dat Peter Bosz voorlopig niet kan beschikken over de huurling en dat heeft mogelijk gevolgen voor PSV op de transfermarkt. Miles Robinson was in de zomer al een optie en zijn contract bij Atlanta United loopt 31 december af, daardoor is niet uitgesloten dat de Eindhovenaren iets gaan proberen.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers