Arne Slot weet spelregels rond afgekeurde 1-2: 'Maar dat deed Gimenez niet'

Arne Slot heeft zich uitgelaten over de afgekeurde 1-2 op bezoek bij NEC. In de blessuretijd leek Feyenoord er als nog met de overwinning vandoor te gaan, maar zag een treffer van Santiago Giménez afgekeurd worden. De Mexicaan kreeg een bal door Jasper Cillessen tegen zich aan geschoten, waarna hij de bal voor het intikken had. 

Tot veel verbazing floot Serdar Gözübüyük de spits terug voor het hinderen van Cillessen. "Volgens mij mag je geen beweging richting de bal maken", weet ook Slot tegenover ESPN te vertellen. "Maar dat deed Gimenez niet." "Ik denk dat ik me vooral moet focussen op de dingen waar wij invloed op hebben en zo min mogelijk hier iets van moet vinden."

Deze website van Socios Sports gebruikt “cookies”. Er worden functionele cookies gebruikt, noodzakelijk voor de werking van de website en statistische cookies om inzicht te krijgen in het gebruik en effectiviteit van de website. De website gebruikt ook advertentie cookies om advertenties af te stemmen op uw voorkeuren op basis van uw klikgedrag. Tenslotte worden via de website ook social media cookies geplaatst om dingen te kunnen ‘liken’ en ‘delen’. Advertentie- en social media cookies zijn van derde partijen en verzamelen mogelijk ook uw gegevens buiten deze websites. Door op “Ja, ik accepteer de genoemde cookies”, geeft u toestemming voor het plaatsen van advertentie cookies. Meer weten over cookies? Klik dan hier.