Nieuw hoofdpijndossier voor Steijn: 'Rulli voor drie maanden aan de kant'

Géronimo Rulli heeft in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen een heftige schouderblessure opgelopen. De Argentijnse doelman kwam hard in botsing met Heracles-spits Jizz Hornkamp en moest vervolgens per brancard het veld verlaten. 

Sky Sports weet duur van blessure Rulli

Florian Plettenberg, journalist bij de Duitse tak van het Britse medium Sky Sports, weet te melden dat Rulli de komende drie maanden aan de kant zal staan. De sluitpost stond in de nadrukkelijke belangstelling van Bayern München, maar kan deze transfer nu op zijn buik schrijven. "Géronimo Rulli was een optie voor Bayern München, maar door de opgelopen schouderblessure moet Bayern verder kijken", aldus de journalist van Sky Sports.

Gorter valt in, maar is derde keeper

In het duel met Heracles verving Jay Gorter de Argentijnse goalie en maakte het duel af, terwijl nieuweling Ramaj voor circa acht miljoen overkwam van Eintracht Frankfurt. "We hebben hem als tweede keeper gehaald", zei Steijn zaterdag over Ramaj. "Maar ik heb hem vorige week maar een half uurtje aan het werk gezien, dus koos ik voor Jay. Hij kent deze achterhoede en is vertrouwd met de jongens."

Wie de voorkeur onder de lat krijgt in de volgende duels laat Steijn niet weten.