‘Ajax wil Ocampos en Feyenoord-target Grillitsch aan selectie toevoegen’

Nadat Ajax Antony voor 100 miljoen euro aan Manchester United heeft verkocht, willen de Amsterdammers de markt op. Aanvankelijk linkten diverse bronnen de club alleen door aan een vervanger voor Antony, maar weet De Telegraaf nu te melden dat Ajax ook op een middenvelder aast.

Het zou gaan om Florian Grillitsch. De 33-voudig Oostenrijks international werd eerder nog gelinkt aan een overstap naar Feyenoord, maar concreet werd het nooit. Grillitsch zit na zijn vertrek bij Hoffenheim zonder club en kan dus gratis opgehaald worden. Als vervanger van Antony heeft Ajax haar pijlen gericht op Lucas Ocampos. De transfer van Hakim Ziyech naar Ajax lijkt volgens De Telegraaf inmiddels lastig te gaan worden.

Ocampos speelt momenteel voor Sevilla, maar bij deze club komt de Argentijn dit seizoen minder aan spelen toe. Zijn markwaarde wordt door Transfermarkt op zo’n 25 miljoen euro geschat. De martkwaarde van de transfervrije Grillitsch wordt op 16 miljoen euro geschat.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl