Pérez sloopt Ajax-verdediger na remise tegen Excelsior: "Gelooft zelf niet dat hij bij Ajax speelt"

Ajax wist in het tweede competitieduel niet te winnen op bezoek bij Excelsior en loopt daardoor al snel averij op. Na afloop was er veel kritiek voor de ploeg van Maurice Steijn, maar Kenneth Pérez richt zijn pijlen op Anass Salah-Eddine.

"Ik heb ook het gevoel dat hij zelf niet gelooft dat hij Ajax-speler is", steekt de Deense analist van wal. "Hij straalt uit van: dat ben ik toch niet? Kom op man! Je hebt het prima gedaan in de wedstrijden die je vorig jaar hebt gespeeld bij FC Twente. Ze hebben je niet voor niets teruggehaald. Toon even iets meer zelfvertrouwen, van: hé, ik ben Ajax-speler!" De vleugelverdediger werd na zijn optreden in de eerste helft al na 45 minuten gewisseld.

Owen Wijndal was zijn vervanger, maar ook hij kon Pérez niet bekoren. Hij vindt zelfs dat zijn huidige rol binnen de selectie, achter Salah-Eddine, beschamend is. "Wijndal moet zich diep schamen dat hij blijkbaar niet genoeg heeft laten zien om in de basis te staan. Hij is dus niet eens een optie", concludeert de Deen. Nu wacht een tweeluik met Ludogorets op Ajax en daar staat een plek in de groepsfase van de UEFA Europa League op het spel.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers