'Dít is waarom de transfer van Ziyech naar Al-Nassr is geklapt'

De transfer van Hakim Ziyech naar Al-Nassr zou om medische redenen zijn afgeketst, maar niets is minder waar. GOAL heeft de echte reden onthuld achter de geklapte deal.

De transfer leek in kannen en kruiken. Alles wees erop dat Ziyech zijn handtekening zou zetten onder een lucratief contract tot de zomer van 2026. Een paar dagen later sijpelden de berichten door dat de middenvelder van Chelsea tóch niet naar Al-Nassr verkast. Volgens lokale media zou hij vanwege problemen aan zijn knie de medische keuring niet hebben doorstaan.

GOAL spreekt die berichtgeving tegen en onthult de ware reden achter de geklapte deal. Het medium, dat zich beroept op een bron die dicht bij de Marokkaan staat, schrijft dat Al-Nassr gemaakte afspraken rond het salaris niet zijn nagekomen. De club uit Saoedi-Arabië probeerde Ziyech een lager salaris te geven dan eerder afgesproken. Reden genoeg voor de oud-Ajacied om Al-Nassr 'nee' te verkopen.

Ziyech liet dinsdag van zich horen via sociale media. Op zijn Instagram Stories plaatste hij een foto op een voetbalveld, met daarbij de tekst: "Knee problems, right??". Daarmee doelde hij natuurlijk op de afgeketste transfer naar Al-Nassr.

Feyenoord-doelman vertrekt