PSV gewaarschuwd: 'Dortmund kijkt naar twee spelers van PSV'

Het heeft er alle schijn van dat Jadon Sancho volgend jaar in het shirt van Manchester United te bewonderen zal zijn. Reden genoeg voor Borussia Dortmund om alvast te kijken naar mogelijke opvolgers. De Bundesliga-club zou twee spelers van PSV op de radar hebben.

Donyell Malen

Het Duitse medium BILD schreef afgelopen week dat Donyell Malen een zeer belangrijke kandidaat is om de voorhoede van Dortmund te versterken. Evenals Engelsman Noni Madueke, zo meldt RuhrNachrichten zaterdag. Madueke zou interessant zijn voor de club, wegens zijn lage transfersom. De Engelse buitenspeler van PSV ligt overigens nog tot medio 2024 vast.

Noni Madueke

Begin mei schreven zowel, Voetbal International, het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf dat Madueke bij veel topclubs op het lijstje staat. De Telegraaf stelde zelfs dat geïnteresseerde clubs hopen op een transfer van maximaal 20 miljoen euro.

Mocht Jadon Sancho officieel zijn handtekening hebben gezet bij Manchester United, dan zou dit wel eens gevolgens kunnen hebben voor de club uit Brabant.