Feyenoord-teammanager Van Noortwijk gaat met pensioen en haalt uit: "Er was niet met hem te werken"

Feyenoord-teammanager Bas van Noortwijk stopt er na dit seizoen mee. De 66-jarige oud-doelman gaat met pensioen. Voordat hij stopt haalt hij nog even keihard uit naar een oud-collega.

"Ik heb het met veel plezier gedaan en heb met grote trainers kunnen werken. Bert van Marwijk, Fred Rutten, Ronald Koeman, Giovanni van Bronckhorst en nu Dick Advocaat", somt hij op tegenover het Algemeen Dagblad. 

Puinhoop onder Gertjan Verbeek 

Met een trainer had Van Noortwijk duidelijk geen klik. "Gertjan Verbeek zou organisatorisch sterk zijn. Maar daar heb ik niets van gemerkt. Ik heb nog nooit zo'n puinhoop meegemaakt bij Feyenoord. Er was niet met hem te werken. Daarbij was hij ook respectloos naar mensen. Onbegrijpelijk, eigenlijk, als je kijkt naar wat hij presteerde. We donderden bijna van de ranglijst af."

Landstitel 2017

Bovenal kijkt Van Noortwijk terug op een mooie periode. "Man, deze club is zo geweldig mooi. De omgang met de spelers, de landstitel van 2017, de supporters die ons overal ter wereld achterna reisden, zelfs het gezanik als de resultaten weer eens tegenvielen; ik had het allemaal niet willen missen."

Lees ook:Zo ziet de vriendin van Gertjan Verbeek eruit

Ook interessant