Gertjan Verbeek, zo ziet zijn vriendin eruit

Gertjan Verbeek is zonder twijfel één van de meest spraakmakende trainers uit de Eredivisie in de laatste twintig jaar. Het behoeft eigenlijk geen uitleg waarom: collega's en journalisten worden zelden gespaard en ook als analist neemt hij geen blad voor de mond. In Veronica Inside hebben ze het regelmatig over zijn vriendin, tegenwoordig zijn vrouw, maar hoe ziet de Friese Sabine Reinders er eigenlijk uit? Een overzicht van de grappigste, meest spraakmakende fragmenten van Verbeek, de nieuwe trainer van Almere City FC.

Clubs Gertjan Verbeek als trainer en speler

paspoort gertjan verbeek trainde en speelde bij

Op de bruiloft van Gertjan Verbeek waren de mannen van Veronica Inside overigens niet welkom

Gertjen Verbeek is ook in het huwelijksbootje gestapt. Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp waren niet van de partij.

Bild

Vanaf 2014 tot 2017 was Verbeek trainer van VfL Bochum. De 54-jarige Verbeek staat erom bekend te zeggen waar het op staat en nooit een blad voor de mond te nemen. Een journalist van BILD weet daar alles van, want hij werd door de trainer tijdens een persconferentie uitgescholden voor 'arschloch' wat in het Nederlands klootzak betekent.

Johan Derksen

Gertjan Verbeek zit vaak samen met Johan Derksen aan tafel bij VI, maar dat weerhoudt 'De Snor' er niet van om hem de Berlusconi van Nederland te noemen

Hans Kraay

Bekenden van Gertjan blikken terug op zijn carrière. Eén ding is zeker: De Deventenaar gaat geen confrontatie uit de weg en sloeg ook Hans Kraay jr. eens op zijn neus. 

Verbeek en scheidsrechters

Toen hij trainer was bij AZ kreeg Verbeek het tijdens de wedstrijd met sc Heerenveen aan de stok met de vierde man, waarop Verbeek zijn laatste waarschuwing kreeg. Het antwoord van de heetgebakerde trainer is daarop duidelijk..

Persconferentie

Verbeek is geen geduldige man. Na de wedstrijd FC Groningen - AZ heeft hij geen zin om te wachten op trainer Pieter Huistra en verlaat de persconferentie.

Jan-Arie van der Heijden 

Jan-Arie van der Heijden gaf na afloop van Vitesse - Go Ahead Eagles (2-2) zijn commentaar op de wedstrijd. Plotseling valt FOX Sports-analist Gertjan Verbeek hem in de rede met een gewetensvraag: "Je mag wel een keer emotie tonen! Ik mis passie en bezieling bij jullie! Heb je Feyenoord tegen Sevilla gezien? Een wereld van verschil met jullie!"

Zo ziet de vriendin, vrouw van Verbeek er trouwens uit.

Sabine Reinders vormt al enige jaren een koppel met de analist van ESPN, en oud-voetballer van onder meer SC Heerenveen en oud-trainer van Feyenoord, AZ en FC Twente.

vriendin en vrouw van gertjan verbeek is Sabine Reinders  met dochter saapke

vriendin en vrouw van gertjan verbeek is Sabine Reinders

Gertjan Verbeek is vader

Sabine Reinders en Gertjan Verbeek hebben samen een dochter, Dieuwke Saapke.

Blokhut

De familie Verbeek woont in een door Gertjan zelfgebouwde blokhut in het Drentse bos.