Van trainingskamp tot inhaalduel in KNVB Beker: overzicht van programma PSV in januari

Bekijk hier het volledige programma van PSV in de maand januari.

Trainingskamp

De selectie van PSV trekt daags na de jaarwisseling naar het zuiden van Spanje voor een trainingskamp. Van dinsdag 2 tot maandag 8 januari verblijven de Eindhovenaren in de Andalusische kustplaats Estepona. Op zondag 7 januari werkt de ploeg van trainer Peter Bosz in Marbella twee oefenwedstrijden af. Om 13.30 uur is Heracles Almelo de tegenstander, om 16.30 uur wacht een ontmoeting met het Duitse Hamburger SV.

Eredivisie

PSV speelt in de maand januari drie wedstrijden in de Eredivisie. De trotse koploper hervat de competitie op zaterdag 13 januari met een thuiswedstrijd tegen Excelsior om 21.00 uur. Een week later, op zondag 21 januari om 12.15 uur, staat het traditioneel lastige uitduel met FC Utrecht op het programma. PSV sluit de maand januari af met de thuisontmoeting met Almere City (zaterdag 27 januari, 18.45 uur).

KNVB Beker

Op woensdag 17 januari om 21.00 uur staat in het Philips Stadion de inhaalwedstrijd tegen FC Twente in de tweede ronde van de KNVB Beker op het programma. De winnaar van dat duel neemt het in de volgende ronde op tegen Feyenoord, dat het thuisvoordeel heeft.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers