'Steven Berghuis wil dolgraag naar Ajax'

Steven Berghuis blijft de gemoederen bezighouden. De aanvoerder van Feyenoord zou in de belangstelling staan van Wolfsburg en PSV, maar ook Ajax houdt zijn situatie in de gaten, al staat Steven Bergwijn hoger op het lijstje. Dit meldt Valentijn Driessen in De Telegraaf.

Berghuis is interessant omdat hij voor zowel binnen- als buitenlandse clubs voor slechts vier miljoen euro is op te halen. Zijn contract in De Kuip loopt over één jaar af en de buitenspeler zou niet willen verlengen. Driessen over de Ajax-interesse in Berghuis: ''Ajax zou geïnteresseerd zijn, maar volgens mij gaat Ajax voor Steven Bergwijn. Hij staat hoger op het lijstje bij Ajax dan Berghuis. Berghuis zelf zou wel graag naar Ajax willen, dus hij heeft de clubs voor het uitkiezen."

'Berghuis wil dichtbij Nederland blijven'

Met de interesse van PSV, Wolfsburg en mogelijk Ajax heeft Berghuis genoeg opties, wat goed uitkomt, want de aanvoerder van Feyenoord zou graag in (de buurt van) Nederland willen blijven: "Wat ik begreep is dat Berghuis dichtbij huis wil blijven. Nu is Wolfsburg niet echt naast de deur, maar dat is wel aan te rijden.," aldus Driessen.

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt