BREAKING! 'Mogelijk einde seizoen voor Virgil van Dijk, verdediger loopt kruisbandblessure op'

Er wordt gevreesd voor een zware blessure voor Virgil van Dijk. De aanvoerder van het Nederlands elftal viel zarerdag geblesseerd uit tijdens de derby Liverpool - Everton. Onder meer tv-zender beIN-sports meldt dat de verdediger zeven á acht maanden uit de roulatie zal zijn. 

Van Dijk viel uit tijdens de Merseyside-derby tussen zijn ploeg Liverpool en Everton. Bij een indraaiende vrije trap kwam de verdediger lelijk in botsing met Everton-doelman Jordan Pickford. Van Dijk kon op eigen kracht het veld verlaten, maar liep erg moeilijk. Als de eerste berichten kloppen zou het dramatisch nieuws zijn voor zowel Liverpool, Van Dijk als ook Oranje. Het zou mogelijk gaan om een kruisbandblessure, waarbij de aanvoerder van het Nederlands elftal zo'n zeven á acht maanden uit de roulatie zal zijn. Daardoor komt ook het EK in gevaar.

Liverpool-trainer Jurgen Klopp uitte snel na afloop van het duel zijn zorgen. "Pickford schopt hem volledig uit de wedstrijd. Hij speelt normaal altijd door met pijn, maar kon nu niet verder. Dat is geen goed teken."