'Chelsea dichtbij akkoord met Barcelona, Ziyech wil vertrekken'

Chelsea en Barcelona naderen, volgens het The Times, een akkoord over de diensten van Frenkie de Jong. Eerder was Manchester United in de race voor de middenvelder van Oranje, maar naar verluidt gaat de voorkeur van de voormalig Ajacied uit naar Chelsea. Daarnaast meldt de Evening Standard dat Hakim Ziyech deze maand nog wil vertrekken.

Barcelona zit al langere tijd met Frenkie de Jong in hun maag.. Door zijn dure contract kan Barcelona bij de competitiestart mogelijk niet beschikken over haar zomeraanwinsten. De Catalanen zijn daarom genoodzaakt om de middenvelder te verkopen. Chelsea biedt uitkomst voor een eventuele transfer, al is niet bekend of De Jong wil vertrekken.

'Hakim Ziyech aast op vertrek uit Londen'

In Londen wil Hakim Ziyech Stamford Bridge zo snel mogelijk verlaten. De Nederlandse-Marokkaan staat al geruime tijd in de belangstelling van AC Milan, maar de onderhandelingen verlopen stroef. Het vertrek van de oud-speler van onder meer FC Twente en Ajax zou ruimte kunnen creëren voor de komst van Pierre-Emerick Aubameyang.