ZIEN: dit miljoenenpand in Amsterdam is sinds kort in bezit van Gravenberch

Ryan Gravenberch kocht dit voorjaar een prachtig nieuw pand in hartje Amsterdam, dat meldt voetballershuizen.nl zondag. Het pand heeft vier verdiepingen en heeft de middenvelder ruim anderhalf miljoen euro gekost. Bij het klaarmaken van het pand liet hij meteen de nodige wijzigingen aanbrengen.  

Het pand koste in totaal 1.650.000 euro, bij het kopen zou hij een hypotheek van 1,5 miljoen euro opnemen. Ook heeft Gravenberch een vergunning aangevraagd om balkons aan te bouwen de drie etages. Volgens het artikel van voetballershuizen.nl bestaat de kans dat Gravenberch het pand daarna gaat verhuren. 

Gravenberch verruilde in de zomer van 2022 Ajax voor Bayern München, dat 25 miljoen voor de middenvelder betaalde. Het avontuur van de oud-Ajacied bij Bayern München is tot nu toe geen grandioos succes, waar Gravenberch genoegen moet nemen met een eventuele invalbeurt. Daarom wordt er veel gespeculeerd over een uitgaande transfer van Gravenberch, waar hij al wordt gelinkt aan Juventus en het Turkse Galatasaray.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers