'Ramos dichtbij een overstap naar PSG'

Sergio Ramos gaat hoogstwaarschijnlijk aan de slag bij Paris Saint-Germain, meldt het Franse RMC. De centrale verdediger zou met de club uit Parijs een akkoord hebben bereikt over een tweejarig contract. 

Ramos vertrekt na zestien jaar bij Real Madrid, waarvoor hij 671 (!) keer in actie kwam. De Madrileense club en de 180-voudig Spaans international werden het niet eens over een nieuw contract. 

Engelse interesse

Ramos stond vervolgens in de belangstelling van verschillende clubs, waaronder twee teams uit de Premier League. De 35-jarige Spanjaard zou die aanbiedingen echter hebben afgewezen, om aan de slag te gaan bij PSG. 

De broer van Ramos, tevens de zaakwaarnemer van de Spaanse mandekker, is momenteel in Parijs om het nodige papierwerk af te ronden. Als dat allemaal voorspoedig loopt, staat de medische keuring op het programma.

Aanwinsten

Ramos maakt net als Georginio Wijnaldum de transfervrije overstap naar PSG. Achraf Hakimi en Gianluigi Donnarumma zijn bovendien hard op weg naar het Parc des Princes, terwijl de toekomst van Kylian Mbappé in Parijs onzeker lijkt.

Sergio Ramos Real Madrid Paris Saint-Germain