Feyenoord internationals in actie voor hun land, goal Jahanbakhsh

Feyenoorder Guus Til maakte namens Nederland de vijfde goal in de 6-1 overwinning op Turkije. Naast Guus Til, Justin Bijlow en Tyrell Malacia waren er nog meer Feyenoorders die voor hun land in actie kwamen deze week. Een overzicht van de internationals van Feyenoord die in actie kwamen.

Jahanbakhsh

Alireza Jahanbakhsh speelde met Iran de beladen uitwedstrijd tegen het Irak van Dick Advocaat. Al in de derde minuut was het raak voor Jahanbakhsh, de aanvaller scoorde met het hoofd de 0-1. De wedstrijd eindige in 0-3, wat er voor zorgt dat Iran nu zes punten uit twee duels heeft. Het Irak van Advocaat heeft na twee duels nog maar één puntje.

Marciano

Ofir Marciano speelde met Israël in en tegen Denemarken. Nadat Israël met 5-2 wist te winnen van Oostenrijk was er veel hoop in het land. De Denen bleken echter een maat te groot en Marciano moest er vijf door laten (5-0).

Pedersen

Voor Noorwegen was Marcus Holmgren Pedersen belangrijk tegen Gibraltar, de verdediger gaf een assist op Haaland. De Noren wonnen met 5-1 in dezelfde poule als Nederland. Fredrik Aursnes kreeg als invaller nog tien minuten speeltijd. Noorwegen staat samen met Nederland bovenaan in de poule, maar heeft wel een minder doelsaldo.

Bozenik

Ook de aan Fortuna Düsseldorf verhuurde Robert Bozenik speelde. Met zijn Slowakije won hij met 2-0 van Cyprus.

Feyenoord-doelman vertrekt