Waarom Haaland, Ronaldo, Lewandowski en Lukaku dinsdag 100% zeker gaan scoren

Het voetbalseizoen zit er bijna op, maar dinsdagavond staan de laatste wedstrijden voor de EK-kwalificatie op het programma. Voor de grote namen dus de laatste kans om nog even wat goals mee te pikken. Of nou ja kans, voor deze mannen lijkt dat een zekerheidje.

Erling Haaland, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski en Romelu Lukaku komen dinsdagavond nog één keer in actie voordat zij op vakantie mogen. De topspitsen zullen dus nog één keer alles eruit persen om hun land aan de overwinning te helpen en het liefst door doelpunten van hun schoen. 

Haaland, Ronaldo, Lewandowski en Lukaku scoren (5,02)

Drie van de vier bovengenoemde namen zijn al topscorer aller tijden van hun land. Alleen Haaland staat in deze categorie nog niet op de eerste plek, al lijkt dat een kwestie van tijd. De spits van Manchester City scoorde tot nu toe 22 keer in 24 interlands voor Noorwegen. Jörgen Juve scoorde 33 keer in 45 interlands. De pas 22-jarige Haaland gaat hem dus makkelijk inhalen, alleen zal hij dat zo snel mogelijk willen doen. Een aantal goals dinsdagavond kunnen daarin geen kwaad.

Tot slot hebben al deze heren een makkelijke tegenstander, wat de kans natuurlijk vergroot. Zo spelen België, Portugal en Polen uitwedstrijden tegen respectievelijk Estland, IJsland en Moldavië. Noorwegen speelt thuis tegen Cyprus. Allemaal ideale tegenstanders dus om even flink aan het doelpuntenmoyenne te werken. 

Pak nu 60 euro aan Free Bets bij Jacks!