5 video's die viraal gingen na Feyenoord-Ajax

Feyenoord zorgde zondag voor een historisch resultaat tegen Ajax. Het boekte de grootste overwinning (6-0) ooit tegen Ajax. Op social media ging het los. Wij verzamelden de meest spraakmakende en opmerkelijke video's. 

Yankuba Minteh lopend naar huis

De Gambiaan heeft nog geen rijbewijs en gaat na de 6-0 overwinning van Feyenoord op Ajax gewoon lopend naar huis. Feyenoord-fans vergezellen de maker van twee doelpunten in de Klassieker maar wat graag en met het nodige gezang.

Ajax onderweg terug naar Amsterdam

Ajax maakte een teleurstellende indruk zondag in de Kuip. Het verloor met 6-0 en dan krijg je op social media dit soort filmpjes.

Feyenoord-fan baalt toch van de 6-0

Hoe kan je balen van een 6-0 overwinning? Deze Feyenoord-fan had vooraf wel heel veel hoop op een monsterscore en zette bij de bookmakers in op een 7-0 uitslag. De 7-0 viel ook, maar Ueda stond buitenspel, en boorde deze Feyenoord-fan daarmee naar eigen zeggen zo'n tweeduizend euro door de neus. 

Jan Boskamp heeft geen medelijden met Ajax

In het verleden verloor Feyenoord regelmatig met grote cijfers van Ajax. Daarom heeft Jan Boskamp geen medelijden met Ajax na de 6-0 zege van Feyenoord. Eerder dit seizoen won Feyenoord in de Johan Cruijff Arena ook al met 0-4, wat ook hoorde bij de mooiste overwinningen van Feyenoord tegen Ajax.

Spelersbus Ajax opgewacht

Ajax kent een dramatisch seizoen. Ajax werd uitgeschakeld in de KNVB beker door een amateurclub, bezet een plaats in de subtop en de 6-0 nederlaag tegen Feyenoord betekende de grootste eredivisie nederlaag voor Ajax. En dan weet je wat er gebeuren gaat. Dan wordt de spelersbus opgewacht, zo ook in Amsterdam. 

Feyenoord-doelman vertrekt