AD: 'Komst Arnesen naar Feyenoord kwestie van tijd, Senesi krijgt nieuwe kans'

De komst van Frank Arnesen bij Feyenoord lijkt aanstaande. De 63-jarige Deen werd al een tijdje genoemd om de nieuwe technisch directeur te worden in Rotterdam, en volgens het Algemeen Dagblad kloppen de verhalen. Arnesen zal aan het eind van deze maand gepresenteerd worden.

De voormalig voetballer, die eerder werkte voor HSV, Tottenham en Chelsea, zat zonder baan na zijn vertrek bij Anderlecht. Hij volgt Sjaak Troost op, die de functie op tijdelijke basis bekleedt. Feyenoord was de laatste maanden druk op zoek naar een nieuwe technisch directeur, nadat Martin van Geel afgelopen zomer vertrok. Ook wordt er nog gezocht naar een nieuwe algemeen directeur. 

Senesi

Ondertussen lijkt er bij Feyenoord een nieuwe kans te komen voor zomeraanwinst Marcos Senesi. De Argentijn heeft de laatste weken een goede indruk gemaakt op Dick Advocaat, de nieuwe trainer van de club. 'Wat Senesi op het trainingsveld liet zien, beviel Advocaat eigenlijk wel', schrijft het AD. Zondag mag de verdediger waarschijnlijk starten in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk als vervanger van de geblesseerde Edag Ié.