"Toen mijn vader hier vroeger speelde, zongen ze: Mark van Bommel, breek je been"

Ruben van Bommel heeft genoten van zijn eerste optreden in De Kuip. De zoon van Mark van Bommel vond 'het mooiste stadion van Nederland' echter ook enigszins intimiderend.

De rechtsbuiten van AZ is niet tevreden over zijn eigen spel in de topper en moet toegeven dat Feyenoord een stuk beter was. "Volgens mij hebben we drie keer van buiten de zestien op doel geschoten. We hebben aanvallend te weinig geleverd, Feyenoord was de betere ploeg."

Van Bommel noemt de Kuip daarnaast het 'veruit mooiste stadion' van Nederland. "Daarom keek ik extra naar deze wedstrijd uit. Alles is mooi aan de sfeer in de Kuip." De jeugdinternational van Oranje was eerder alleen in De Kuip geweest om te kijken naar zijn vader. Zelf maakte hij nog nooit minuten in het stadion van Feyenoord.

'Mark van Bommel, breek je been'

Van Bommel steekt echter niet onder stoelen of banken dat de fans van Feyenoord af en toe ook intimiderend kunnen zijn. "Toen mijn vader hier vroeger speelde, zongen ze: 'Mark van Bommel, breek je been'. Hij was hier volgens mij niet zo geliefd."

Ook interessant