Sluit PSV het hoofdstuk-Schmidt in stijl af?; Zet in en win!

PSV reist zondag af naar het al gedegradeerde PEC Zwolle. Voor de Eindhovenaren staat er weinig op het spel, nadat Ajax zich tot landskampioen kroonde. Onder leiding van Roger Schmidt won PSV dit seizoen de Johan Cruijff Schaal en KNVB Beker. Na dit seizoen vertrekt de Duitster uit Eindhoven. Sluit PSV de periode onder Schmidt in stijl af? Een mooie kans om een extra zakcentje te scoren bij Jack's Casino!

Voor de 21e keer gaat PSV op het hoogste niveau op bezoek bij PEC Zwolle. Zestien keer gingen de punten mee in de tas naar Eindhoven. Voor PSV staat vooral het bezoek aan Zwolle van 8 mei 2016 nog goed in het geheugen gegrafeerd. Die dag kroonden de Eindhovenaren zich op miraculeuze wijze tot landskampioen. Gaat PSV ook dit seizoen er met de winst vandoor tegen PEC?

Roger Schmidt neemt afscheid van de Eredivisie met een overwinning op PEC (1.47)

Tijdens de zeven laatste competitiewedstrijden, wist PSV telkens twee doelpunten of meer te maken. Tegen PEC Zwolle lukte dit zelfs tijdens de afgelopen acht ontmoetingen. Weet PSV ook dit weekend meer dan twee doelpunten te scoren tegen PEC?

PSV scoort meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd tegen PEC (2.23)

De teller van Cody Gakpo staat dit seizoen al op twaalf doelpunten en dertien assists. Met de belangstelling uit het buitenland, kan de wedstrijd tegen PEC zomaar eens de laatste zijn in het shirt van PSV. Tegen PEC staat de teller van Gakpo na zes ontmoetingen op zes overwinningen, drie doelpunten en drie assists. Steelt de aanvaller zondag de show in Zwolle?

Cody Gakpo scoort ten minste twee doelpunten tegen PEC (8.00)