'Interesse van Paris Saint-Germain steeds concreter, PSV blijft in onzekerheid achter'

Het Eindhovens Dagblad laat weten dat de rol van Paris Saint-Germain steeds groter wordt en schrijft dat de Franse kampioen 'kneiterhard' aan Xavi Simons trekt. Dat leidt tot onrust bij PSV, omdat zij nog niet zeker zijn van een extra seizoen met de ster.

Simons is met de PSV-selectie meegereisd naar Oostenrijk en laat zelf nog niks los over zijn keuze, maar dat zijn entourage en de twee clubs met elkaar in gesprek zijn, is glashelder. In de gesprekken met de zaakwaarnemer van de Oranje-international, Darren Dein, werd duidelijk dat PSG een duidelijk doel gesteld heeft deze zomer en dat is het terughalen van de Nederlander.

Waar het er eerder op leek dat die route geen serieus onderwerp van gesprek is, kan dat alsnog anders komen te liggen', valt te lezen. De Eindhovenaren hebben namelijk een tijdje geleden al gesprekken gevoerd en toen dacht men op pole position te liggen, maar er is simpelweg geen duidelijk antwoord op de vraag of Simons blijft. Door de toenemende daadkracht van de Franse topclub en het uitblijven van zekerheid vreest men in Eindhoven voor een vertrek.