Opmerking Pellè over 'Ajax-face' achtervolgt Van Gangelen: "Kreeg erge verwensingen op social media"

Jan-Joost van Gangelen heeft veel last gehad van de opmerking van Graziano Pellè, die in 2014 na de verloren Klassieker stelde dat de verslaggever een 'Ajax-gezicht' heeft. In een groot interview met het Algemeen Dagblad vertelt Van Gangelen dat er sinds die opmerking wel was in veranderd: "Ik moet nog steeds nadenken waar ik mijn auto parkeer," vertelt hij.

Voorheen had de presentator van ESPN nooit problemen met de Feyenoord-aanhang, maar dat is sinds die bewuste opmerking dus veranderd: "Ik heb daar lang last van gehad. Daar ben ik heel eerlijk in. Tot dat ene interviewtje zat ik in De Kuip altijd op zo'n oud plastic stoeltje naast Carlo de Leeuw, pal langs het veld. Niks aan de hand. Nooit. Sindsdien is dat wel echt anders geworden. Ik moet nog steeds nadenken waar ik mijn auto parkeer bij de Kuip. Dat soort stomme dingen."

Van Gangelen heeft flink met die opmerking van Pellè en de reacties op social media gezeten: "Ik ben juist graag onder de mensen, zéker onder Rotterdammers. Prachtvolk. Het is wel enigszins gekalmeerd, de ergste verwensingen op sociale media zijn achter de rug. Maar ik heb er wel mee gezeten. Ik kan daar nu heel stoer over doen, maar het was gewoon niet leuk."

Het ging dus om dit interview met Pellè