BILD verklapt: 'Frenkie de Jong staat op geheim verlanglijstje Bayern München'

Bayern München heeft al vier officiële duels op rij niet gewonnen en het is daarom crisis in Zuid-Duitsland. Het doorgaans zeer betrouwbare BILD zegt een verlanglijstje van Bayern in handen te hebben, waarop de namen van zeven mogelijke versterkingen prijken. Ook Ajacied Frenkie de Jong staat op die lijst.

BILD kopt woensdagochtend met 'Die geheime Einkaufsliste der Krisen-Bayern', oftewel: de geheime aankooplijst van het Bayern in crisis. Duitse media melden dat de ploeg van Nico Kovac veel te oud is, doelend op onder anderen Arjen Robben en Franck Ribéry. Op de verlanglijst staan de namen van Leon Bailey (Bayer Leverkusen), Ante Rebic (Eintracht Frankfurt), Nicolas Pépé (Lille), Florian Thauvin (Olympique Marseille), Anthony Martial (Manchester United) en Christian Pulisic (Borussia Dortmund). Bayern zou in de winterstop willen toeslaan en één of meerdere van deze transfertargets willen halen.

Frenkie de Jong was in het Champions League-duel van Ajax tegen Bayern München (1-1), vorige week, overigens geblesseerd. De Ajacied wordt ook al maanden in verband gebracht met een overstap naar Barcelona.

De Jong zelf trekt zich niet zo veel aan van alles wat er gezegd en geschreven wordt: