'Feyenoord vraagt aan Ajax dubbel zoveel voor Berghuis'

Volgens De Telegraaf  kan er zomaar een juridische strijd losbarsten rondom het vertrek van Steven Berghuis bij Feyenoord. Waar eerst werd gesproken over een gelimiteerd transferbedrag van vier miljoen, zou Feyenoord nu het dubbele vragen aan Ajax.

'Feyenoord vraagt aan Ajax dubbel zoveel voor Berghuis'

Officieel bod Ajax op Berghuis

Onlangs kwam het pikante nieuws naar buiten dat Ajax de aanvoerder van Feyenoord op het oog heeft. De Amsterdammers zouden zich zelfs al hebben gemeld bij de aartsrivaal. Ondanks de vermeende interesse van Wolfsburg, Norwich City en PSV zou alleen Ajax een officieel bod hebben uitgebracht op Steven Berghuis.

Arbitragezaak Ajax, Feyenoord, Berghuis

Berghuis en Feyenoord zouden de afspraak hebben dat de aanvaller bij een bod van vier miljoen euro mag vertrekken uit De Kuip. De Telegraaf schrijft dat Ajax de aanvaller ook voor dat bedrag mag ophalen. Feyenoord zou daar niet aan willen denken en een vraagprijs van acht miljoen hanteren. Zo zou er zelfs een arbitragezaak kunnen volgen.

Bij Feyenoord heeft Berghuis nog een contract tot medio 2022. In het afgelopen seizoen was de aanvaller in 41 wedstrijden goed voor 21 doelpunten en 16 assists.

Ook interessant