Na FC Twente-Feyenoord: waar is Leo Sauer?

In de Grosch Veste liep het voor Feyenoord niet naar wens. Na de achterstand ging Arne Slot vol op de aanval. Eén naam ontbrak. Fans vroegen zich af: "Waar is Leo Sauer?"

Arne Slot met Feyenoord vol op de aanval

Nadat Feyenoord met 2-0 achter kwam in de Grolsch Veste was Arne Slot vastberaden om niet met een verlies naar huis te gaan. Hij zette vol in op de aanval. Zo wisselde hij:

  • Bart Nieuwkoop voor Alireza Jahanbakhsh;
  • Igor Paixao voor Luka Ivanusec;
  • Calvin Stengs voor Ondrej Lingr: 
  • Ramiz Zerrouki voor Ayase Ueda en
  • Quinten Timber voor Javairo Dilrosun.

Al deze wissels mochten niet baten. Geertruida deed nog wel iets terug, maar de wedstrijd eindigde in 2-1. Alle videogoals zie je hier.

Fans wachtten massaal op het inbrengen van Leo Sauer maar dat gebeurde niet.

Waar is Leo Sauer?

Het lijkt erop dat de terugkeer van Ivanusec gevolgen heeft voor Leo Sauer, die eerder dit seizoen op punt van doorbreken stond zat namelijk niet in de spelersbus.

De dag voor de wedstrijd speelde hij namelijk mee met Feyenoord onder 21. Hij scoorde niet, maar won wel met 3-2 van FC Groningen onder 21. Op de website van Feyenoord staat Sauer nog steeds wel als lid van de selectie genoemd. Wellicht zien we het talent dus weer snel bij Feyenoord 1. Ben jij benieuwd hoe de fans dachten over het verlies tegen FC Twente? Je leest het hier, samen met de rapportcijfers van de Feyenoord-selectie.

Ook interessant