In beeld: De drie grootste tops van speelronde 21 in de Eredivisie

Speelronde 21 van de Eredivisie zit er op. Het was weer een weekend vol spektakel en bijzondere momenten. Het regende doelpunten en bijzondere momenten. Dit zijn de grootste tops van speelronde 21.

Thijs Oosting doet zijn vader Joseph pijn

Thijs Oosting kwam amper twee weken geleden over van AZ naar Willem II. Bij de ploeg van trainer Fred Grim maakte Oosting zondag zijn debuut tegen RKC Waalwijk. Bij de ploeg uit Waalwijk staat een bekende aan het roer. De vader van Thijs, Joseph Oosting, is hier namelijk de hoofdtrainer. Thijs wist de ploeg van zijn vader vroeg in de eerste helft al twee keer pijn te doen door twee keer te scoren. Uiteindelijk won Willem II de wedstrijd met 3-1.

Kökcü van grote waarde

Orkun Kökcü was met onder meer een doelpunt één van de grote mannen in de overwinning van Feyenoord op Sparta Rotterdam. De Turkse middenvelder liet zijn klasse zien, tot genoegen van trainer Arne Slot. "Hij speelde echt een geweldige wedstrijd en laat dit het hele seizoen al zien. Hij gaat steeds beter spelen.”

Supersub Veerman beslist wedstrijd

Henk Veerman vertrok eerder deze winter van SC Heerenveen naar FC Utrecht. Bij de ploeg van trainer René Hake begon de spits on de bank. Vanaf daar zag hij toe hoe zijn ploeg al snel tegen een 0-2 achterstand aankeek tegen SC Cambuur. Trainer Hake besloot in te grijpen en Veerman te brengen. Met succes, de ploeg uit Utrecht knokte zich terug in de wedstrijd door twee doelpunten van Douvikas. Uiteindelijk was het Henk Veerman die de 3-2 binnenschoot en daarmee de drie punten naar Utrecht zag gaan.

Feyenoord-doelman vertrekt