Wijndal niet bezig met transferperikelen: "Daar ga je niet beter van voetballen"

AZ presteert momenteel goed, waardoor de interesse in diverse sleutelspelers van de Alkmaarders toeneemt. Zo wordt Teun Koopmeiners gelinkt aan verschillende Italiaanse topclubs en ook Owen Wijndal staat in de picture.

De linksback van AZ zou in de belangstelling staan van Internazionale. "Dat heb ik ook gelezen", laat Wijndal weten aan Voetbal International. "Ik weet er alleen echt niks van. Er wordt zoveel gezegd en geschreven. Ik kijk bewust niet zo veel op social media. Daar ga je niet beter van voetballen".

VI weet dat er ook interesse is voor Koopmeiners. AS Roma zou de aanvoerder van AZ op het oog hebben, maar navraag leert dat er nog geen concreet bod is uitgebracht. Bovendien zouden Napoli, Internazionale en verschillende Premier League-clubs de prestaties van de middenvelder nadrukkelijk in de gaten houden.

'Focus op plek twee'

Wijndal is echter van mening dat de Alkmaarders zich moeten focussen op het voetbal. "Wij hebben een heel talentvol elftal. Ik denk dat er voor iedereen wel interesse is. Dat hoort bij een club als AZ. De focus ligt op plek twee en in mijn geval op een uitverkiezing voor het EK. Vervolgens zien we wel wat er in de zomer gebeurt. Daar letten we samen op".