Ajax troeft Feyenoord af voor Rotterdams talent

Het zestienjarige talent Jaynilson Geoffery heeft besloten te tekenen bij Ajax. De in Rotterdam geboren speler heeft altijd al een liefde gehad voor de Amsterdamse club en koos daarom voor een contract bij Ajax.

Geoffery zat onlangs bij Ajax Showtime en vertelde daar over zijn keuze en het feit dat Feyenoord de speler een uitnodiging had gestuurd om op stage te komen. “Dat is nog wel een bijzonder verhaal. In december kreeg ik eerst een uitnodiging om op stage te komen bij Feyenoord, maar dat heb ik afgewezen. Ondanks dat ik uit Rotterdam kom, ben ik een echte Ajax-fan. Ajax was de club waar ik op wachtte.”

Even later liet Geoffery weten dat hij Ajax de mooiste club van Nederland vind en altijd geniet van het spel van de Amsterdammers. Ook vertelt de 16-jarige speler wat de Ajax-fans van de Rotterdammer kunnen verwachten: “Ik ben rechtsbenig en speel het liefst vanaf de linkerflank. Ik ben een snelle speler met veel techniek, een echte dribbelaar. Maar ik heb ook fysieke kracht. Voor het doel ben ik goed en ik neem veel initiatief aan de bal.”

De talentvolle speler hoopt uiteindelijk het niveau te kunnen halen van Antony en laat hij weten wie zijn andere voorbeeld is: “Ik kan echt genieten van de manier van spelen van Antony. Verder kijk ik altijd al naar Cristiano Ronaldo. Hij is zó professioneel en een echte leider. Ronaldo en Antony zijn mijn grote voorbeelden.”

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl