Mo Ihattaren over vermeende bedreigingen: 'Wat kan ik toch soms om de media lachen'

Mo Ihattaren heeft zelf gereageerd op de aantijgingen over bedreigingen. De aanvaller van Ajax zou vanwege 'een ernstig dreigingsniveau' niet meer bij zijn club mogen verschijnen. Er zou sprake zijn van dreiging uit het criminele circuit. Volgens Ihattaren is daar niks van waar. De voetballer moet naar eigen zeggen 'lachen om de media'.

Zondagavond bracht De Telegraaf de reden achter de mysterieuze afwezigheid van Ihattaren bij Ajax naar buiten. De voetballer zou kampen met 'ernstige veiligheidsrisico's vanuit het criminele milieu', Het zou alles te maken hebben met een relatie die Ihattaren kreeg met een jonge vrouw uit zijn eigen omgeving. Veiligheidsexperts zouden volgens het medium aan hebben gegeven dat het niet verantwoord zou zijn als Ihattaren bij Ajax zou verschijnen. 

Heftig! 'Absentie Ihattaren heeft te maken met dreiging van criminelen'

Afwezigheid Ihattaren

De afwezigheid van Ihattaren bij Ajax zou dus te maken hebben met bedreigingen. Via zijn Instagram doorbrak Ihattaren zelf zijn mediastilte. De voetballer deelde een verhaal van zijn zus Najwa door. 'Wij hebben niks met criminaliteit & bedreigingen te maken & staan altijd supersterk Alhamdoulilah', viel er te lezen. 'Healthy & back soon lil Brother. We are fine. Geloof niet alles'. 

Zelfs voegde Ihattaren er ook nog een tekstje toe. 'Wat kan ik toch soms om de media lachen'. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl