Kritiek op houding PSV: "Gaat je achtervolgen"

Het gaat PSV dit seizoen tot dusver uitstekend af. In de Eredivisie hebben de Brabanders nog geen punt laten liggen, er lijkt een goede match met trainer Peter Bosz en ook in 2024 speelt de club Champions League. Valentijn Driessen vindt echter dat ze op het vlak van spelersmanagement nog wat laten liggen.

De journalist doelt op de huidige situatie rondom Isaac Babadi, die beschikt over een aflopend contract in het Philips Stadion. Club en speler zijn al een tijdje in gesprek, maar lijken te struikelen over een aantal eisen vanuit het jonge talent. "Je kunt nee zeggen, maar dan loopt hij gratis de deur uit. Maar over vijf jaar gaat het je dan achtervolgen als hij voor 25 miljoen euro is weggegaan bij zijn nieuwe club", trapt Driessen af in de podcast van De Telegraaf.

"Hij heeft kwaliteiten, die heeft hij laten zien aan het begin van dit seizoen. Maar PSV haalt spelers met nog meer kwaliteiten dan een jongen van achttien, die niet de bagage heeft die een Tillman wel heeft." Volgens hem moeten de Eindhovenaren zich schikken en een passend contractvoorstel doen. "Als je hem laat gaan, dan weet je sowieso dat je niets krijgt. En als je een vervangende speler moet halen, kost dat meer dan de anderhalf miljoen euro die Babadi wil verdienen", zegt Driessen tot besluit.