'Feyenoord wil Dessers doorverkopen en mikt op komst Uruguayaanse spits'

Feyenoord is volgens 1908.nl geïnteresseerd in de Uruguayaanse spits Thiago Borbas van Club Atlético River Plate. De 20-jarige Borbas is één van de namen die hoog op het lijstje staat van Feyenoord (bekijk de video beelden van hem).

Technisch directeur Frank Arnesen wist eerder al de Braziliaan Danilo Pereira da Silva voor Feyenoord vast te leggen. Naast Danilo, die dus van Ajax naar Feyenoord overkomt, zou de stadionclub ook graag Dessers willen behouden.

Volgens Pierre van Hooijdonk echter hoopt Feyenoord met Cyriel Dessers een deal te maken, waarna de Belgische spits voor meer dan vier miljoen euro doorverkocht kan worden. Althans dat suggereerde Pierre van Hooijdonk bij ESPN na de verloren Conference League-finale tegen AS Roma.

"Ik heb sterk het idee dat er bij hem signalen bekend zijn over geïnteresseerde clubs. Alleen", stelt Van Hooijdonk, "ik denk dat Feyenoord in zee wil met Dessers en vervolgens een akkoord wil sluiten met een andere club. De transfersom wordt dan op een slimme manier gedeeld. Feyenoord kan best een deal maken en ik geloof Arnesen gelijk als hij zegt dat er financieel grotere clubs in de markt zijn. In het Championship zijn zulke bedragen geen probleem."

Lees ook:Dit schreven de buitenlandse kranten AS Roma-Feyenoord

Net binnen