Vink ziet PSV'er de kantjes ervan aflopen: "ik denk dat Bosz hier ziedend om is"

Marciano Vink is niet te spreken over het spel van Johan Bakayoko tegen sc Heerenveen. De buitenspeler won weliswaar met PSV met 2-0 van de Friezen, maar het ontbrak hem volgens de analist volledig aan werklust. 

Bij het ESPN programma Dit Was Het Weekend laat Vink zich negatief uit over de buitenspeler van PSV: “Je probeert scherpte in de groep te houden, maar nu vallen Lang en Lozano weg. Je hoopt dan dat PSV zó ver is dat de spelers gretig blijven en dat ze erbovenop blijven zitten. Nu was Bakayoko tegen Heerenveen echt onthutsend slecht hoe hij wandelde en totaal geen idee had van wat er gebeurde. Het is schrijnend”. 

Hij gaat verder: “Bij het drukzetten bleef hij een beetje hangen en hij keek niet eens naar de bal. Hij liet zijn tegenstanders zomaar weglopen. Aan de overzijde vond ik Tillman overigens bijna net zo erg, al vond ik Bakayoko nog even iets erger. Zo flegmatiek. Je moet gewoon hard werken. Het drukzetten leek echt nergens op en ik denk dat Bosz hier ziedend om is”, besluit Vink.