Eljero Elia haalt na kritiek Wesley Sneijder uit op social media: "Daar heb ik helemaal schijt aan"

Sindskort staat er op Videoland een documentaire over FC Utrecht, waar je een uniek kijkje achter de schermen krijgt. In de serie No Guts, No Glory is onder meer te zien hoe Eljero Elia volledig over zijn theewater is als ploeggenoot Adrián Dalmau een rode kaart pakt tegen ADO Den Haag pakt en de kleedkamer instormt. Op het moment dat Elia uit zijn plaat wil gaan, zegt hij: "Je hebt geluk dat er camera's zijn," om zich vervolgens in te houden.

Wesley Sneijder had hier woensdagavond voorafgaand aan Galatasaray - PSV kritiek op. Volgens de recordinternational van Oranje had Elia zich gewoon moeten uiten, ook al staan er honderd camera's: "Ik vind het echt onzin om je dan in te houden." 

'Schijt aan'

Elia is op zijn beurt weer niet gediend van die kritiek, want niet veel later laat de buitenspeler van FC Utrecht op social media van zich horen: "Je kan veel van mij zeggen, maar ik ben altijd real en puur en dat weet heel Nederland. Dat mensen daar niet tegen kunnen, daar heb ik helemaal schijt aan. Fijne dag."