Beerschot neemt besluit over Kuijt’s positie als trainer

Dirk Kuijt blijft voorlopig aan als trainer van Beerschot, ondanks dat zijn positie binnen de club ter discussie staat. Het Nieuwsblad meldt dat de meningen over Kuijt intern sterk verdeeld zijn.

De toekomst van de trainer, oud-speler van Feyenoord, kwam tijdens een bestuursvergadering donderdagavond aan bod, waar echter geen sportieve beslissingen werden genomen. De financiële situatie en een conflict tussen de twee aandeelhouders vormen momenteel grotere zorgen voor de club.

Ontslag Dirk Kuijt bij Beerschot

Kuijt's seizoenstart met Beerschot verloopt teleurstellend. In de eerste tien wedstrijden behaalde zijn team slechts twee punten, en de afstand tot de directe concurrentie is inmiddels zes punten. Ontslag hing daarom in de lucht.

Ondanks de tegenvallende resultaten en een gebrek aan adequate trainingsfaciliteiten, verwacht de club dat Kuijt volgende week vrijdag de wedstrijd tegen Anderlecht als trainer zal bijwonen. Kuijt heeft eerder aangegeven zich geen zorgen te maken over zijn toekomst bij de club, maar benadrukte wel de uitdagingen door het ontbreken van een vast trainingsveld.

Lees ook: Kuijt wil Engelse club kopen met Koeman, Bergkamp en Larsson

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers