Dit is de vriendin van Nick Marsman, mooie plaatjes van zijn Miss Nederland

Nick Marsman vervolgt zijn carrière na dit seizoen bij Inter Miami CF. De doelman, die bij Feyenoord over een aflopend contract beschikte, maakte daarmee de overstap naar de Amerikaanse Major League Soccer (MLS). En zijn vriendin Nathalie den Dekker volgde hem samen met hun kind naar de Verenigde Staten.

Marsman en Den Dekker vertellen in deze video uitgebreid hoe ze elkaar ontmoet hebben.

In bed met Nick Marsman en Nathalie den Dekker

Tv

Nathalie is niet alleen bekend als model, maar als tv presentatrice en was al te zien bij Business Tips op RTL 7 en bij Samen Sterk op SBS 6. Ook was ze te bewonderen bij Wooninspiraties op RTL4 en In de ban van op RTL7. 

Miss Nederland

In 2020 werd Nathalie gekozen tot mooiste spelersvrouw, voetbalvrouw van Nederland, ofwel WAG: Nathalie, die in 2012 gekozen werd als Miss Nederland, schudde bij de Miss Universe-verkiezing onder meer de hand van Donald Trump.

Strafrechtadvocaat

Den Dekker is niet alleen geroemd om haar prachtige lichaam. Naast model is de WAG namelijk werkachtig als strafrechtadvocaat. Haar moddelencarrière staat dat wel eens in de weg. Zo denkt Den Dekker dat men haar door het zijn van model 'niet serieus nemen'

DM's

"Ik heb veel DM's gekregen van voetballers, vooral in de tijd dat ik Miss Nederland was (vanaf minuut 6.06). De eerste keer dat ik Nick ontmoette was hij heel verlegen, wist zich moeilijk een houding te geven. Had niet meteen door dat hij mij leuk vond." 

Instagram Nathalie den Dekker

fffffffffffff 

Spelersvrouwen

Meer voetbalvrouwen zien: Dit is de vriendin van Frenkie de Jong, Mikky Kiemeny