Leroy Fer krijgt wind van voren: "Ik zie nog steeds één man heel veel domme dingen doen" (VIDEO)

Voormalig technisch directeur van Feyenoord Rob Baan vindt dat het verdedigend beter gaat bij zijn oude club sinds de komst van Dick Advocaat. Volgens Baan maken Eric Botteghin en Marcos Senesi minder fouten dan onder Jaap Stam. Over één man is hij (nog altijd) niet positief; Leroy Fer. Die doet 'hele domme dingen', vindt Baan. 

"Een aantal verdedigers begint zich beter op elkaar af te stemmen, met name Botteghin en Senesi", zegt Baan in FC Rijnmond op RTV Rijnmond. "Daar waren heel veel misverstanden, heel veel blunders. Dat maakt het op dit moment voor deze keeper (Justin Bijlow) weer heel belangrijk, dat de mensen voor hem niet van die domme dingen doen."

Fer

Fer doet volgens Baan wel veel verkeerd. "Ik zie nog steeds één man heel veel domme dingen doen: dat is Leroy Fer. Die elke keer, ook nu, in het begin van de wedstrijd gaat draaien. Als hij die bal verspeelt kan het zomaar 1-0 staan. Hij wil teveel doen, moet gewoon de stofzuiger op het middenveld zijn", besluit de voormalig clubbestuurder.