Ontwikkelingen rondom Simons: "PSG weer serieuze gesprekspartner"

Xavi Simons voert weer gesprekken met Paris Saint-Germain, dat meldt Rik Elfrink donderdagavond. Het is PSV nog niet gelukt om het ja-woord van Simons te krijgen, waardoor de Parijzenaren weer gaan pushen voor een handtekening van de aanvallende middenvelder. Ook de Britse clubs blijven in de race om Simons en komen met creatieve ideeën om Simons naar Engeland te halen.

"PSV heeft er alles aan gedaan om zijn contract te verlengen, maar er is dus nog geen officiële 'ja'", meldt Elfrink donderdag. Daardoor blijft er ruimte voor PSG om gesprekken te voeren Simons. Peter Bosz meldde onlangs dat de 20-jarige middenvelder 'gewoon' mee blijft doen met de voorbereidingen met PSV. De zaakwaarnemer werd recent ook in Eindhoven verwacht om een 'klap te geven op de deal om Simons te laten verlengen', maar dit is tot noch toe niet gelukt.

Een transfersom van zes miljoen euro is dus genoeg voor PSG om de getalenteerde middenvelder terug te halen naar Parijs, maar ook de Britse clubs blijven in de race. Zij zijn op zoek naar creatievere wegen om de middenvelder in te lijven, desnoods via PSG meldt Elfrink: "Iets wat contractueel is uitgesloten, maar met veel geld is het mogelijk.

Feyenoord-doelman vertrekt