PSV hoopt met oproep staking in duel met Ajax te voorkomen

PSV heeft een oproep gedaan aan de supporters van de club om een staking in de wedstrijd tegen Ajax te voorkomen. De club roept in het statement op om goed gedrag te vertonen en komt dit weekend ook met een ander soort beker waarin bier en andere dranken worden geschonken. 

De club laat dit weten op haar website. “In de topper tegen Ajax hopen we de tiende overwinning op rij in de Eredivisie te behalen! Een ontzettend belangrijke wedstrijd voor PSV en we willen jullie allen dan ook vragen om ons team maximaal én vooral positief te ondersteunen. Geen antisemitische of discriminerende spreekkoren, geen voorwerpen op het veld gooien, geen vuurwerk afsteken of ander gedrag dat de club schaadt of de wedstrijd negatief beïnvloedt.” 

“De ogen van de vaderlandse voetbalwereld zijn die dag op ons gericht. Steun onze club op een positieve manier zoals jullie altijd doen en maak er een fantastische voetbalmiddag van!” Daarnaast zal PSV gaan werken met hardcup drinkbekers. Dit zijn drinkbekers die gericht zijn op duurzaamheid en je moet inleveren bij de bar om een nieuw drankje te krijgen.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers